litta update

Er dårlig med oppdateringer her nå om dagen. Jeg skylder på tre uker med intens jobbing i ett strekk. Våren har kommet til NY, although det ser ikke slik ut på disse to bildene, for da disse ble tatt var det jæv-e-lig kaldt. Til uken som kommer skal et av konseptene våres for adidas tubular spilles inn i Paris. Skulle ønske jeg kunne være med på shooten, men budsjettet er relativt lavt. 

Jackson Hole

Et mål for 2017 er unnagjort, å dra på fin diner for å spise seg stappmett på french fries, grilled cheese og sundae til dessert på ekte, Amerikansk vis.. I dag dro jeg og V ut på en liten ekskursjon til Queens, nærmere bestemt Jackson Hole Diner. En diner som blant annet er med i en scene i Goodfellas og som har rosa interiør og haugevis med neonlys. Alt i alt en bra opplevelse, bortsett fra én fries som luktet helt motbydelig og smakte kattetiss. Etter dette reiste vi tilbake til Brooklyn for å se på Superbowl med Tim og vennene hans. Jeg forstår meg ikke på Amerikansk fotball, men det var interessant å se på all reklamen. De fleste sugde balle da. 

neon, cars and strobe lights in hiphop bars

Jeg har faktisk helgen fri! Hvor sykt er ikke det? Det har vært en lang, men fin uke på jobb. Det har gått bra på møte med Canadisk baseball team og Sonnet, og vår første runde med sjefen for AW's høstkampanje. I kveld har jeg hengt med Clarence rundt i Williamsburg. Vi har stoppet opp her og der for å ta bilder. Enten ved røde neonlys, ved oransje biler eller inne på hiphop bar med diskokuler og strobelys. 

Her er noen av dem.

JUL 16

Så ble det jul og jeg har vært hjemme i tolv dager, nå går det mot kveld, jeg har en dag til i morgen og så bærer det tilbake til NY. Hva skjedde? Juleferien har gått så utrolig fort. Skulle ønske jeg fikk noen dager til her hjemme, for jeg er ikke klar for å jobbe igjen. Jeg vet at jeg kommer tilbake til korte deadlines, helgejobbing og overtid. 
 

NY2

Det blir lite med oppdateringer når alt du gjør er å jobbe. Ingen tid til noe annet. Men, jeg har det bra, står på og trives mer og mer for hver dag som går. Akkurat nå sitter jeg i stua i McKibbin, mens Sam spiller piano. Det er 1. Desember og merkelig varmt ute. I dag flyttet Justin ut for godt, og Liz flytter inn. Jeg har hodepine fordi jeg kun sov tre timer forrige natt. Jobbet og surret bort hele natta. Til helgen skal Victoria og jeg på konsert for å se Red Fang. Gleder meg så mye til å dra på konsert, bli semi-drita og danse hele natten! Her er noen gamle bilder fra typ Oktober?

NY

Okay, da er jeg her. Jeg har vært her i 18 dager faktisk. Tiden flyr når man har det fett. Det har vært helt vilt hektisk fra dag 1, men det er verdt alt strevet.

Vi hadde ikke et sted å bo da vi landet, siden alt skjedde så fort. Vi sjekket inn på et hotell i noen dager frem til vi fant en ålreit Airbnb vi kunne bo i over en lengre periode. Airbnb'en vi fikk var alt annet enn ålreit. Bildene og beskrivelsen stemte ikke overens med virkeligheten. Vi ble lovet et stort rom i første etasje med eget bad, men endte opp i et mindre rom i tredje etasje og vi delte bad med alle i hele blokka. Det ble aldri vasket på rommet vårt og det toppet seg da jeg våknet opp med bed bug bitt en morgen. Vi stakk på sekundet og sjekket inn på et hotell (som vi forøvrig ikke hadde råd til). Vi trodde vi hadde flyktet i tide, men jeg våknet to netter senere med nye bitt på benet. Da toppet det seg.

Vi måtte kaste alle koffertene, jeg kastet en pose med klær og resten fraktet vi til en laundromat for å koke. Det har vært dyrt, men ikke minst veldig psykisk draining. Nå har vi flyttet inn på en ny Airbnb og vi har heldigvis ikke sett noe mer til nye bitt. Jeg håper inderlig at vi har klart å bli kvitt problemet.  

Nok syting for denne gang. Denne byen er fantastisk. Jobben, menneskene og kontoret er vidunderlig og det skjer noe utrolig hver eneste dag. For eksempel da jeg sluttet på jobb torsdag forrige uke og Christian stod på utsiden. Jeg ante ingenting. Det var veldig godt å se han igjen og å henge med han, Silje og Kim denne helgen som var. Jeg klarte å gå meg vill i Central Park, men det gikk greit, for Metallica spilte konsert og det buldret i hele parken. 

Victoria har fått seg sted å bo, og i går fikk jeg vite at jeg fikk et rom i leiligheten jeg håpet mest på. Vi bor to minutters gange fra hverandre, og rett ved Morgan Ave stasjonen. Midt i hjertet av Bushwick.