EN NY ÆRA

Hei,
Jeg introduserer herved denne bloggen ved å introdusere meg selv. Lisa! Jeg "har eid" blir feil og si, jeg eier en del blogger, fra blogspot, blogg.no (Var mest aktiv her) og tumblr. Alle er i dag støvet ned og råtner i stygge fonter og dårlig innhold. Hver eneste gang har jeg blitt uinspirert og livsgleden min renner nedover nakken og ryggen før jeg rekker å taste det inn på et innlegg. Jeg sitter ofte og tenker på om livet mitt er for kjedelig til å nedskrives, som det godt mulig er. Livet mitt er ikke en pinterestmappe. I såfall er det den stygge mappa som er en blanding av alt, null struktur. Den du prøver å fargekode, men ender opp med å bli den du hater. 

Med lisaeri.com gjør jeg et nytt forsøk, med en gigafresh start.
Eget domene, et design jeg liker, og den skal være strukturert. 
Jeg vet ikke dine interesser, men hvis du er interessert i det jeg er, vil nok denne bloggen være ganske snasen. Her kommer noen av mine interesser, som vil bli med på stormen av fremtidige innlegg.

Jeg er glad i katter, fugler og hunder. Min hverdag og fritid kan til tider være spennende. Inspirerende bilder fra weheartit vil dukke opp hver fredag(jeg har et for stort bibliotek med inspo på weheartit, orker ikke flytte til pinterest). Jeg kommer til å publisere ukentlige illustrasjoner. Kanskje føler jeg meg fin og vil vise meg selv hva jeg har på meg. Kanskje kommer jeg med sporadiske tips om ting jeg syntes er lurt. Jeg er også glad i Barbie. Filmene, sangene, dama er ei heltinne, hvis du virkelig blir kjent med Barbie.

Takk for meg.