TO MÅNEDER

Wow. For akkurat ett år siden befant jeg meg i New York, og hadde ingen anelse om hvor fremtiden ville bære. Jeg visste ikke en gang om reklame var veien å gå for meg. Jeg vurderte å kanskje jobbe innen noe redaksjonelt, eller å søke meg inn på khio, for deretter å satse på illustrasjon. Det er helt sykt å tenke på at jeg nå befinner meg i Australia og jobber i et av verdens beste reklamebyråer. Wow. 

Jeg har vært her i nøyaktig to måneder i dag. De har gått overraskende bra. Jeg har ikke felt så mange tårer. Kun da Christian dro tilbake til Norge forrige mandag, og en gang i går da det ble veldig mye stress og forvirring for en liten bannerannonse. Hehehe. 

I dag er jeg helt alene i den fine leiligheten. Jeg feirer disse to månedene i Australia med en veggispizza med spinat. For jeg har også vært vegetarianer i to måneder! Det er overraskende enkelt, og jeg har aldri hatt en bedre samvittighet. Det er utrolig mange restauranter og butikker som spesialiserer seg på kjøttfri mat. Jeg mener å huske jeg ble fortalt at de siste årene har vegetarianerne firedoblet seg her i Sydney, noe som betyr at mange har sluttet å spise kjøtt! 

Nå skal jeg se på Charlie's Angels og skype litt med Christian som er syk og har feber. Stakar.