PRAKSIS HOS DINAMO

I dag startet jeg i praksis hos Dinamo Kommunikasjon! Her skal jeg jobbe i tre måneder fram i tid sammen med Victoria, og vi skal jobbe med briefer på ekte reklamevis. Jeg kjente det i magen i dag tidlig, både spenningen og sulten. Rakk heldigvis å tygge to bananer på veien opp til Lagåsen. Vi trodde vi hadde god tid, men det viste seg at møtet begynte en halvtime tidligere enn vi trodde, så vi rakk det på sekundet. Phew.

Første dag i praksis var helt fantastisk! Har hilst på så mange hyggelige mennesker, men husker ikke navnet på noen av dem. Haha. Vi skal ha en offisiell hilserunde på onsdag, innen den tid skal jeg klare å huske så mange navn som mulig. Alle var positive og roste arbeidene våre, og vi er allerede i gang med to briefer. Gleder meg masse til å jobbe mer i morgen. Vi har til og med fått vårt eget kontor. Victoria og jeg tok med hvert vårt objekt vi skulle innvie kontoret vårt med. Hun tok med en liten Jomfru Maria, og jeg tok med en isbjørn. De gjør seg veldig godt på pultene våre. 

Kjenner meg glad og inspirert! 

Ikke den beste kvaliteten, men her ser vi tekstforfatter Victoria utenfor Dinamo. 

Ikke den beste kvaliteten, men her ser vi tekstforfatter Victoria utenfor Dinamo.