YUNG LEO

Finnes det noe du og alle vennene dine liker? Lag en klubb, uniform, gather up og hyll det!

Dette flotte iniativet gjorde Victoria. Hun kollasjet tidenes hyllest til unge Leonardo DiCaprio og bestilte t-skjorter til alle som fremdeles elsker Leo, da han var ung og fersk som et nybakt brød! 
Forrige søndag var jeg på Yung Leo-aften. Vi så på Romeo & Juliet, og Victoria hadde for anledningen laget et minst like flott alter som det som finnes i filmen. Det var dødsfett, og litt skummelt at alle satt samlet i like t-skjorter og elsket Yung Leo hver gang han var på tv-skjermen. Det føltes litt ut som en sekt, og jeg forbinner ikke det ordet med noe positivt. Hehehe.
Altså, jeg gleder meg til neste Yung Leo Meeting. Jeg håper det blir Titanic-aften neste gang, for da skal jeg stille opp med "My heart will go on" på keyboard. Jeg har også et blått smykke som ligner The heart of the ocean. Lover at det skal bli ekkelt og bra.