INTENSE

Det har vært to hektiske dager. Eller, det har vært en hektisk uke siden forrige onsdag. Dinamo setter oss på så utrolig kule briefer at jeg kjenner et savn til kontorstolen så fort vi er ute av arbeidsplassen. 

Selv når jeg går hjem er tankene mine fortsatt på jobb. Det er vel det som er med reklamebransjen. Det er vanskelig å legge fra seg et konsept og plutselig gjøre andre ting. 

Mye av livet mitt går til praksis, derfor blir disse postene deretter. Det er kanskje ikke så spennende å lese om hver dag, men slik er det bare. 

På fredag kommer det til å skje mye moro. Da fyller jeg tjueto år og skal på Svampebob-premiere på Colosseum sammen med Ingeborg! Svampebob er limet i vennskapet vårt, på lik linje med Barbie. Haha. Vi har gledet oss lenge, selv og sitte side om side med syvåringer og foreldre som er skikkelig lei av de skjærende stemmene til Svampebob og Patrick. Det at premieren er på min fødselsdag sier jo sitt. Det er skjebnen. På kvelden har jeg planer om å dra med Christian ut på middag for å feire meg. Lørdagen etter skal jeg feire med venner, og dra ut å danse på byen til morgentimene stiger opp med solen.