DINAMOLIFE

Hei og god kveld!

Denne uken har vært veldig annerledes. Jeg er ikke hjemme før sent på kvelden, eller, rundt syv. Det eneste jeg klarer å gjøre når jeg kommer hjem er å legge meg på sofaen og ikke gjøre noenting produktivt i det hele tatt! Jeg antar og håper at jeg i løpet av neste uke begynner å bli vandt til omstillingen. Vanligvis har jeg jo skole som slutter tre eller tidligere, så at jeg nå slutter fem og har pendlervei fram og tilbake til jobb er faktisk litt slitsomt. Det har ikke blitt noe av treningen, tegning eller andre inspirerende aktiviteter. Heldigvis utretter jeg ganske mye på jobb. Det tar faktisk litt på og klekke ut ideer i åtte timer, men det er sinnsykt gøy! 
For øyeblikket, etter en snau uke i praksis, holder vi på med tre ulike briefer, kjempespennende kunder alle tre. På vei hjem var Victoria og jeg høye  i hatten, og tok derfor bilder av oss selv under jorden. På Nationalteatret stasjon.

Det er virkelig ikke tilgivelig å fotografere med et mobilkamera, og hvert fall ikke når skjermen er knust foran linsa. Jeg beklager sørgelig dårlig kvalitet på bildene jeg deler på denne siden.

Det er virkelig ikke tilgivelig å fotografere med et mobilkamera, og hvert fall ikke når skjermen er knust foran linsa. Jeg beklager sørgelig dårlig kvalitet på bildene jeg deler på denne siden.