FLAMINGOJESUS OG PLASTIKKURV

Det er fredag og solen har brent seg fast i minnet mitt, håper aldri den forsvinner. For en avslappende og herlig dag. Jeg har vært ute en tur med Ingeborg, vi dro opp til Ruth66 på Torshov, hvor Ingeborg aldri før hadde vært. Jeg har pratet varmt om denne seksti-talls butikken, og Ingeborg var i sitt ess i hele én time, før vi kom oss ut derfra med hver vår pose. Det var pltuselig mørkt ute. Jeg har fram til nå sittet alene i leiligheten og proppet i meg tre av fire påskeegg fra Freia. Damn, det føles nydelig at de er kommet i butikken. Jeg skal straks ut på innflyttningsfest til en i klassen, så jeg må straks begynne å fikse meg. 
God helg da, fjøsnisser!

Jeg kjøpte en Jesus-nøkkelring til Victoria, en plastikkurv til frukt, og en flamingo som kan bo under palmen min.