SKIKKELIG HELGEHELG

Helgen er ennå ikke over. For en gangs skyld, har jeg vært sosial, med mennesker. Jeg pleier å være det, men jeg har gjort noe jeg nesten aldri gjør lenger. Dra ut på byen. 

Først var det innflytningsfest hos Christer. De hadde leid inn lyd og lys for anledningen, og med Bee Gees og A-ha over høytaleren, koste jeg meg veldig masse. Møtte på kjente fjes fra klassen også. Dro dit med Amélie, men hun stakk til daten sin rundt halv elleve, så da jeg hadde danset cirka to timer til, dro jeg videre for å møte Synne og hennes crew på Revolver. Derfra dro vi videre til Gatsby. Jeg har vært der to ganger, og begge gangene suger balle og kroppsdeler. Jeg har nok en forbannelse over meg, for Synne og Lisa (Synnes andre Lisa-venninne) påstår at det alltid er fett der, men bare ikke denne gangen. Vi dro derfor videre til Johns, her hadde jeg heller aldri vært før. Det var proppfullt, og vi møtte på eldgamle kjente. Ikke min type musikk, og det var typ tre freaky mennesker som alltid var der jeg, Lisa og Synne var, deriblant en kopi av Harald fra Senkveld. Haha. 

Etter hvert stakk vi til Ingensteds, for Synne skulle møte ein kar hun har sansen for. Hun fant omsider denne mannen, og jeg ble stående igjen med en sinnsykt rølpete dude som ba meg vike unna. "Jeg må prompe." sa han. Jeg vek unna, veldig langt unna, helt til jeg mistet han av syne. Æsj.  

Så, klokken slo halv seks på morgenen, og da syntes jeg det var på tide og sove. Lørdagen har gått til søvn, men også til teater! Christian og jeg stakk på Det Norske Teatret for å se Shockheaded Peter. Det er så B R A!! De beste forestillingene ser jeg på Det Norske, de har så gode skuespillere og scenografien er så magisk! Fikk litt Ringenes Herre-følelse av da den store elefanten kom ut på scenen i går. Lignet en Olifant. Rett etter stakk vi på Munchies og spiste burger, før vi sovnet til Top Gear på kvelden. Kulturell helg. Ja. Morsomt og slitsomt. Ja. 

Fredagsbildet. Telefonen har vært stappfull og har derfor ikke tatt flere bilder denne helgen. 

Fredagsbildet. Telefonen har vært stappfull og har derfor ikke tatt flere bilder denne helgen.