GRÅ.

Nå er jeg på vei inn i en helt ny æra. Christian og jeg flytter fra hverandre og skal for første gang tilbringe livet fra hverandre. Det er kun to timer reisevei, men det er to timer mer enn jeg noen gang har vært vant til. Han har fått seg jobb i nærheten av moren sin, og jeg må pendle til Oslo fra Holmestrand. Det blir rart, men vi har sikkert litt godt av å være fra hverandre. Det skjedde så fort. Jeg fikk vite det på onsdag, og i dag pakket Christian sammen og stakk, så det har vel ikke gått helt ordentlig inn ennå. Derfor reiste jeg så fort jeg kunne hjem til Holmestrand i dag, for å klappe katter og tenke på andre ting. Jeg som var så forberedt på Oslosommer og chilling i parken. Heldigvis kan jeg couch surfe hos venner. Vi sparer penger, da.

Det er ekkelt når framtiden ser så usikker ut. Jeg vet ikke om eller når jeg får jobb. Eller hvor. Blææ.