Å MISTE SEG SELV OG HØRSELEN

Hvor ble det av all den blogginga? Jeg glemte den helt bort, akkurat som jeg glemte alt annet. Fokuset mitt har kun ligget på praksis, bachelor og søvn, samt litt rødvin mellom all jobbinga. I dag fikk jeg mitt aller første panikkanfall noensinne, vet ikke helt hva det kom av, men jeg løp inn på do og begynte å gråte, og så mistet jeg plutselig hørselen. Ikke alt, men ganske mye. Christian ba meg puste inn og ut dypt så jeg fikk hørselen tilbake. Det var rart. 

I kveld trenger jeg å slappe helt av, før jeg endelig skal møte kusinene mine i morgen! Det er alt for lenge siden. Før jeg avslutter dette innlegget anbefaler jeg alle som liker New York og sære bestevenninner å se på Broad city. Sinnsykt morsom serie som jeg skal se på nå! Ha det da.

Bare for mimringens skyld, her er jeg i New Yawk.

Bare for mimringens skyld, her er jeg i New Yawk.