WOMEN!

Gratulerer med dagen alle kvinner på jord! Takk til alle kvinner som kjempet i sin tid og til de som kjemper i dag for like rettigheter mellom kvinner og menn. 

Jeg var så vidt innom sentrum for å se på kvinnetoget sammen med Ingeborg, men vi fant ut at vi heller skulle gjøre noe annet. Vi gikk derfor til Akershus festning, på dets høyeste punkt. Det er nemlig ikke lov å bestige det høyeste punktet på festningen, fordi det symbolsk sett betyr at man har erobret den. Vi ble jaget ned derfra av festningspolitiet to år tilbake, men tenkte at en fin måte å feire kvinnedagen på, var å ta over hele Akershus festning igjen. Etter det gikk vi til Vapiano og spiste pasta. 

Det var en fin søndag i Oslo i dag. Hjemme hos Ingeborg møtte jeg på Synne, som hadde sovet ut etter gårsdagens gylne nattetimer. Hun var gira på donuts, og det var Ingeborg og jeg og. Ingen fitnessguruer, menn eller magasinforsider skal bestemme hvordan jeg skal se ut i dag. Heller ikke resten av året. 

1. Ingeborg forteller sine nærmeste at hun nettopp har erobret Akershus festning. 2. Jeg tar et bilde av meg selv. 3. Christian smiler for kvinners rettigheter.

Tidenes beste søndag er straks over. Ha det bra.