BECOMING ONE OF THE MONKEYS

Jeg har fått meg jobb i reklamebyrå, i Sydney! Jeg har aldri gledet meg mer til å jobbe røven av meg, og synes det er helt uvirkelig at jeg skal flytte ned til Australia om litt under en måned. Hva pakker man med seg når man skal flytte dit? Hvorfor finnes det ingen tips og råd om dette på nettet? 

Australia har vært et usynlig land i hodet mitt, jeg har på en måte glemt at hele Oceania eksisterer, frem til dette jobbtilbudet åpenbarte seg. Nå er jeg supergira og klarer ikke tenke på annet enn strender, jobben, rosa papegøyer og ekle edderkopper. Jeg gruer meg mest til å møte The Huntsman, den ser bare skumlere og skumlere ut jo mer jeg googler den. 

For tiden skikker jeg litt på leiligheter, jeg skal flytte sammen med tekstforfatteren min, Victoria. Mon tro om det blir langs strandkanten i Bondi, eller Surry Hills eller Newtown, som jeg har hørt er Sydney's svar på Grünerløkka. Dette er så spennende!