30 Q&A

1. Hvor gammel er du? 22 i akkurat en uke til. 23 år neste lørdag!

2. Hvor høy er du? Tror jeg er 170 cm.

3. Stjernetegn? Fiskene. Som vil si at jeg er kreativ. Hehe he he.

4. Når står du opp i hverdagen? Har alarmen på kvart på syv, men slumrer meg helt frem til halv åtte. Da har jeg en halvtime til å dusje, spise, fikse meg. Ikke nok tid, så jeg dropper å spise, og noen ganger tyr jeg til tørrsjampo.

5. Og i helgene? Våkner rundt ni av meg selv. Hvis jeg er uheldig våkner jeg halv syv fordi kaféen nede hører på One Direction for å vekke seg selv før alle kundene kommer. Har heldigvis roet seg litt.

6. Favorittsang akkurat nå? Er fremdeles in love med Kamikaze av Susanne Sundfør. 

7. Har du tatoveringer? Nei, men hadde jeg hatt litt ekstra penger ville jeg tatt et rosa-lilla-oransje, lite kjell med en perle i på enten fremsiden av låret eller på armen. 

8. Hva var det siste du spiste? Veggispølser med hjemmelaget potetstappe og stekt sopp. Nam. 

9. Hva var det siste du drakk? Nå drikker jeg hvitvinen som Laura har glemt i kjøleskapet.

10. En hemmelighet om deg? Jeg har tenkt i fem minutter og funnet ut at jeg kan ikke fortelle en hemmelighet.

...

...

11. Har du noen gang vært forelsket? Er jo forelsket i Christian. (:

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Grønn, og litt rødbrun fra leppestift.

13. Hva hører du på akkurat nå? Bilene og fuglene på utsiden av vinduet.

14. Er det noen du savner? Mamma, Pappa, brødrene mine, kattene, vennene mine og Christian. Selv om jeg er alene her på andre siden av jorden føler jeg meg ikke ensom. Bare noen få ganger. 

15. Favoritt quote? Tar etter min kjære copywriter; “Work hard, be kind.”
 Står på visittkortet vårt. Heheh.

16. Høy eller lav musikk? Høy nok til å overdøve det jeg vil.

17. Hvor drar du når du er trist? Hjem til Mamma og Pappa. Drar enten i boblebadet, til den gamle barneskolen min eller inn i skogen.

18. Favorittfarge? Rosa og grønn. 

19. Hvem snakket du med sist? I levende live, Victoria rett før hun gikk ut døra for å dra i et bryllup.

Morsk...

Morsk...

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Penger. Fikk ikke full lønn denne måneden siden det har gått et halvt år og etter dette er jeg teknisk sett ikke ansatt i The Monkeys lenger.

21. Hva var det siste du kjøpte? En kjempefin kaffekopp fra West Juliett, kaféen under. Og en soya latte.

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? Hei! I luuve yuuuu (hjerte emoji) (bæbu lykt emoji) (chili emoji) (ballong emoji) (kirsebær emoji) (eple emoji) (rose emoji) (rose emoji) (hjerte emoji) (hjerte emoji). Den var til Christian, hehe. 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Skulle egentlig på stranda i dag, men har vært en liten tur ut og tatt litt bilder med Victoria, sett litt på Shrek, redigert bilder, spist middag. I morgen skal jeg på stranda.

24. Drømmereisemål? Japan og New Zealand.

25. Hvordan er du som venn? Snill, morsom, best. Neida. Jeg tror jeg er bra å være med der og da, men er generelt veldig dårlig til å ta iniativ. Jeg er til å stole på. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Hvis jeg har noe uoppgjort med noen. Tenker i stedet for å sove. 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Vet ikke. Hvis det er en hund der så er jeg den.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Agent Carter på Netflix. 40/50-talls (?) action med en kul dame som var sammen med Captain America. By heart er jeg en håpløs femtenåring, så jeg ser også på Mortal Instruments på Netflix. 

29. Hvilken bok leste du sist? Sliter meg igjennom The Three av Sarah Lotz. Den handler om fire fly som styrter på forskjellige steder i verden, samtidig. Fire overlevne, deriblant tre små barn. Den fjerde, Pamela May Donald rekker akkurat å spille inn en beskjed på telefonen sin før hun dør. 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Se på mer Shrek!

Se på Shrek... Jaaaa.

Se på Shrek... Jaaaa.