fredda

Åå du skulle bare visst hvor herlig det er med fredag. Denne uken har vært så lang, treg og slitsom. Ikke minst på mandag, da V og jeg fant ut at det var frist på en internasjonal konkurranse, og vi jobbet hele ettermiddagen og natten for å få casefilm ferdig. Klokken ti på åtte på morgenen tikket det inn en melding fra festivalen hvor det stod; "Fristen er utsatt til 21. mars!". Da døde vi litt begge to. Jeg sov førtifem minutter den natten. Deretter bar det på jobb, og vi jobbet helt til klokken ni på kvelden med en annen brief for en kunde for The Monkeys. Helgen før dette var det jo Mardi Gras. Og feiring av at Monkeys var årets byrå, årets independent byrå, årets byrå i NSW etc. Jeg er ikke vant til å måtte drikke to dager på rad, så jeg har egentlig unnet meg croissanter nesten hver dag i en uke som en trøst og klapp på ryggen for alt jeg har måtte komme meg igjennom, om det seg være alkohol eller lange jobbdager. Ikke bra. 


Dette blir nok siste helgen med konkurransejobbing, før det blir litt pustepause. Så kommer Christian hit i påsken, og deretter må vi begynne å tenke på jobbsøking til nye steder i verden. Skulle ønske jeg hadde litt lenger visum så jeg ikke trengte å tenke på dette helt ennå. Jaja. Krysser fingrene.

throwback

throwbackNatta.