much needed saturday

Hei.

Nå er det bare noen få dager igjen før Christian dukker opp hjemme i leiligheten her! Det blir så koselig  å se han igjen, ha påskefri og bare ha det gøy.

De siste ukene har vært så lange, tunge og slitsomme pga jobbing, konkurranser og jeg har dratt på meg en sinnsyk spenning i hodet som er ganske irriterende. Føles som om jeg har et stramt bånd rundt hodet og inn i nesa. Kan være stress, kan være bihulebetennelse, eller.. noe annet. Jeg vet ikke. 

I dag har derfor kun gått med til å sove lenge, dusje lenge, sminke seg og snike seg ut på café for å spise vegansk frokost. Det var helt ufattelig godt. Jeg sier det igjen, hvor irrrerende det nå enn er. Hvem i helvedde trenger kjøtt, melk, egg når så gode erstatninger finnes? Jeg kjenner meg truffet selv. Jeg spiser ost og egg, (ikke melk lenger), men det er jo pga latskap at jeg ikke har gått fully vegan. Målet er å bli så vegansk jeg klarer. Sånn. Ferdig.

Vi møtte på en liten hund som hentet leken sin og deretter kom bort til oss for å leke. Hvis vi gikk vekk, kom han etter og la fra seg leken rett foran oss. Såå søt. 

Litt mer casefilm jobbing, før Victoria, Laura og jeg kickstarter yung Leo kveld, der vi skal raide oss gjennom Leonardo Dicaprio slagere. Hurra! Vi skal alle kle oss ut som young Leo. Det blir bra.