kina

God kveld og morgen på andre siden av kloden!
Her har søndagen bikket halv åtte på kvelden og jeg konsumerer en kopp havsaltet chips. Jeg våknet før klokken ni i dag tidlig og fant ikke på noe bedre å gjøre enn å rydde og vaske hele leiligheten! Det er strøkent her nå, og såå deilig å oppholde seg hjemme. Planen min var å dra på stranda i dag siden det var 27 grader og sol, men jeg ble heller hjemme og ordnet opp i ting som har bygget seg opp den siste tiden. Rydde, ta etterveksten, svare folk på facebook og rydde i kjøleskapet. Nå har jeg ildrødt hår på toppen igjen, mens det gradvis skifter til mer gammelrosa helt nederst i tuppene. Det er såå fint. 

Victoria har fått seg nytt kamera som er så bittelite og lett, men med så fantastisk store egenskaper at jeg får lyst til å gråte gledestårer ved å bruke det. Vi tok litt bilder i dag, som er eksklusive inne på denne passordbeskyttede bloggen. De finnes inget annet sted enn akkurat her. 

Foto: Victoria Iles

Foto: Victoria Iles

Jeg er lutfattig for øyeblikket, etter å ha mistet litt kontrollen over pengene da Christian var på besøk. Heldigvis får jeg låne penger av Victoria frem til torsdag - payday! Så fort penger tikker inn skal mye av det rett ut igjen, siden Victoria også har lagt ut Hong Kong billetter for meg! Hurra jeg skal til Kina! Vi reiser den 4 mai og kommer tilbake den 9 mai klokken kvart på syv på morgenen, så da skal vi rett på jobb. Det kan bli artig.

Vi skal på tur med kameraene våre og først og fremst se byen gjennom hver vår kameralinse. Vi har planer om å reise til et lite distrikt hvor ALLE maler. Det er bare kunstere der som maler. Vi skal også til Goldfish market hvor det (dessverre) henger masse gullfisker i små plastikkposer langs hele gaten, men det egner seg godt på foto (dessverre). Vi har planer om å reise til en liten by utenfor Hong Kong som er forlatt, der busker og trær har tatt over bygningene, og vi skal drikke cocktails på barer som skal være minst 119 etasjer over bakken. Hong Kong har flest skyskrapere i verden som er over 150 meter høye. 6500 stykker ca. Dang, jeg gleder meg.

Er det et sted det er greit å gå rundt å knipse med kameraer, er det i landet der alle andre knipser med kameraer. Kina!

Her er bildene fra i dag.

Foto: Victoria Iles

Hårete legger: Mine. Vet du hva det beste med å ikke å shave leggene er? Du kjenner på bena når det blåser lett, og det er helt nydelig. Hvorfor shaver vi leggene egentlig?