we're live again

Hoppsann!

Etter å ha levd på sparebluss i en måned på grunn av Hong Kong er jeg nå tilbake on track! Domenet er fornyet og jeg er klar til å dele av mine siste måneder i Australia før det bærer videre til et annet sted. Hvor nå enn det måtte være.. Etter å ha  funnet ut at man kan komme seg til US på et j-1 visum innen et og et halvt år etter endte studier, har jeg tatt en prat med Christian, og vi har blitt enige om at jeg i det minste skal gi Amerika en sjanse nå som muligheten ligger der.  

Siden sist skulle jeg egentlig bli her i et år til, jobbe på farm i tre måneder for så å fornye visumet, men det viste seg at vi var for sent ute. Så her sitter jeg, tiden tikker mot slutten, og jeg må gi slipp på verdens beste jobb, by, folk og leilighet. 

Det er vinter og kaldt i Sydney om dagen, men jeg liker meg her fortsatt. I dag er det søndag og Laura, Vic og jeg har malt, tegnet og laget collage i hele dag. Jeg er mett på pasta og drømmer meg bort i fremtiden.