rip canon

I går døde kameraet mitt. Noe som gjør meg veldig trist, etter 7 år sammen i tykt og tynt. Eller, det har kommet opp en error, som sier at det er noe galt med lukkeren. Alle bildene blir svarte uansett hva jeg gjør. Jeg skal sjekke hvor mye det koster å reparere, og hvis det blir for dyrt, kommer jeg til å spare til et nytt kamera. Lurer på hva jeg skal investere i da? Hmm. Enn så lenge får jeg leve på det analoge kameraet mitt. Som jeg digger. 

Jeg begynner å få en lang liste med ting jeg bør bruke penger på, og ting jeg vil bruke penger på. Jeg bør bruke penger på tannlege, og generell legetime for å ta blodprøve, som man egentlig burde gjøre som vegetarianer. Jeg vil bruke penger på tatovering, nytt kamera, el-piano, stor mac. Hehehe.

Uansett, her er noen bilder fra i går, før kameraet døde. Jeg tok bilde av V, og V tok bilder av meg.