THE END OF AUSTRALIA

Halla. Vet du hva? 

Jeg har maksimum tre uker igjen her i Australia. Hvor rart er ikke det? Jeg har to dager igjen på jobb og etter det vil tiden gå med til å selge møbler, flytte ut og reise på nye eventyr. Jeg har veldig lyst til å få til en tur hjem til Norge før jeg reiser videre, men det ser dessverre ikke ut som om jeg rekker det. Den nye jobben vil helst at vi begynner 18. august, og jeg vil ikke miste den sjansen! Det føles veldig vemodig at Australia går mot slutten for meg. Det har vært et fantastisk år der jeg har lært så mye om mange ting. Jeg har blitt mye mer stødig i engelsk, fått erfaring i et mer internasjonalt byrå, og turt å bryte litt mer ut av den introverte sonen min. 

Et år er ikke nok i Australia. Jeg skulle gjerne opplevd sommeren her en gang til, for ingenting er finere enn Sydney i desember. Jeg har så vidt vært utenfor Sydney og skulle gjerne sett mye mer av landet. Jeg skulle også ønske at jeg visste mye tidligere at vi ikke kunne blitt her lenger, da ville jeg nok brukt hver eneste dag mye bedre. Det siste halvåret føler jeg har forsvunnet i først å forberede seg på å bli sponset, deretter planlegge å plukke frukt i tre måneder, for så å begynne å søke til utlandet da vi fant ut at ingen av de to første alternativene ville fungere. Jeg vet i hvert fall at jeg vil tilbake til Australia en dag, og da vil jeg kjøre gjennom hele landet og oppleve enda mer!