NY

Okay, da er jeg her. Jeg har vært her i 18 dager faktisk. Tiden flyr når man har det fett. Det har vært helt vilt hektisk fra dag 1, men det er verdt alt strevet.

Vi hadde ikke et sted å bo da vi landet, siden alt skjedde så fort. Vi sjekket inn på et hotell i noen dager frem til vi fant en ålreit Airbnb vi kunne bo i over en lengre periode. Airbnb'en vi fikk var alt annet enn ålreit. Bildene og beskrivelsen stemte ikke overens med virkeligheten. Vi ble lovet et stort rom i første etasje med eget bad, men endte opp i et mindre rom i tredje etasje og vi delte bad med alle i hele blokka. Det ble aldri vasket på rommet vårt og det toppet seg da jeg våknet opp med bed bug bitt en morgen. Vi stakk på sekundet og sjekket inn på et hotell (som vi forøvrig ikke hadde råd til). Vi trodde vi hadde flyktet i tide, men jeg våknet to netter senere med nye bitt på benet. Da toppet det seg.

Vi måtte kaste alle koffertene, jeg kastet en pose med klær og resten fraktet vi til en laundromat for å koke. Det har vært dyrt, men ikke minst veldig psykisk draining. Nå har vi flyttet inn på en ny Airbnb og vi har heldigvis ikke sett noe mer til nye bitt. Jeg håper inderlig at vi har klart å bli kvitt problemet.  

Nok syting for denne gang. Denne byen er fantastisk. Jobben, menneskene og kontoret er vidunderlig og det skjer noe utrolig hver eneste dag. For eksempel da jeg sluttet på jobb torsdag forrige uke og Christian stod på utsiden. Jeg ante ingenting. Det var veldig godt å se han igjen og å henge med han, Silje og Kim denne helgen som var. Jeg klarte å gå meg vill i Central Park, men det gikk greit, for Metallica spilte konsert og det buldret i hele parken. 

Victoria har fått seg sted å bo, og i går fikk jeg vite at jeg fikk et rom i leiligheten jeg håpet mest på. Vi bor to minutters gange fra hverandre, og rett ved Morgan Ave stasjonen. Midt i hjertet av Bushwick.